Armaturen 
www.keuco.de 
www.keuco.de 
Spiegelschränke 
Barrieref

reies Bad

100 procent KEUCO 
 
KEUCO producten worden overal gebruikt waar in de badkamer bijzonder hoge eisen worden gesteld aan comfort, kwaliteit en esthetica: In First Class-hotels, op cruiseschepen, in bedrijven en ook bij particulieren vinden onze concepten nieuwe aanhangers. Geen wonder: waarom zou je in je eigen huis afzien van perfectie? 
Ferrari World Abu Dhabi 
 
Het rijkste emiraat trapt op het gaspedaal: Abu Dhabi heeft met het themapark „Ferrari World“ het grootste indoor-pretpark met de snelste achtbaan ter wereld geopend. Het gebouw met het Ferrari-rode megadak van 200.000 m2 - dat is ongeveer de helft van het oppervlak van het Vaticaan - herbergt een gigantisch pretpark, waarin alles draait om de rode flitser uit Maranello. In deze fantastische realiteit bevinden zich ook KEUCO-producten, hoofdzakelijk PLAN-accessoires.
Jumeirah Islands 
 
Wie in één van de 736 luxueuze villa’s op de Jumeirah-eilanden naar de badkamer gaat, vindt daar KEUCO. 21.160 in Hemer vervaardigde accessoires dragen bij tot de unieke sfeer van de kunstmatig geschapen vakantieparadijzen van de Verenigde Arabische Emiraten.
SHANGHAI ORIENTAL ART CENTER 
 
Operahuizen zijn tempels van cultuur. Met het Shanghai Oriental Art Center heeft de Franse architect Paul Andreu één van de mooiste operahuizen, en misschien zelfs het mooiste operahuis, van Azië ontworpen. Bij de inrichting van de badkamer viel de keuze op KEUCO. Tenslotte mag niets het esthetische totaalbeeld bij een operabezoek te kort doen.
„Jewel of the Seas“  
 
Het 293 meter lange en 32 brede cruiseschip behoort tot de jongste generatie van cruiseschepen. Passend bij de sfeer van het edele, hoogmoderne cruiseschip zijn ook de badkamers luxueus en van een exclusief design. De accessoireserie Astor van KEUCO werd speciaal ontwikkeld voor het gearriveerde publiek. Een vleug van aristocratie vult de badkamer. Exklusieve accessoires met de rozet als fundamenteel vormgevingskenmerk verlenen de badkamer elegantie en stijl.
Voetbalstadions  
 
Zij zijn het visitekaartje van de vereniging en moeten tegelijkertijd de aanloop van duizenden bezoekers aankunnen: Voetbalstadions. KEUCO heeft al verscheidene stadions van armaturen en accessoires voorzien. Daaronder het Olympisch stadaion in Berlin, het Stadion-Center VFL Bochum, de sanering van de AWD Arena, het Niedersachsenstadion in Hannover, het stadion van Borussia Mönchengladbach alsook het stadion Friedrich-Ebert-Straße Magdeburg.
Kantonsspital Nidwalden 
 
Het nieuwe architectonische concept van het Kantonsspital Nidwalden in Stans aan de Vierwaldstättersee voorzag onder andere een verplaatsing van de badkamer direct naast de kamer voor meer privésfeer. Hoogwaardig en tot in het detail perfect doordacht zijn de ruime enkel- en dubbelbedkamers alsook de badkamers. Alle uitgerust met KEUCO-armaturen en -accessoires, die tevens de gewenste esthetica en het benodigde comfort bieden en zo aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en design voldoen.
Dom Hotel Keulen  
 
Midden in Keulen, direct tegenover de Keulse Dom ligt het Dom Hotel Keulen met een lange geschiedenis en traditie. Met 162 kamers, waarvan 42 luxe kamers en -suites, biedt het nieuw gerenoveerde en uitgebreide Grandhotel zijn gasten een exclusieve atmosfeer en het hoogste comfort, speciaal afgestemd op de wensen van een veeleisend nationaal en internationaal publiek. Met exclusieve uitrusting, hoogwaardige badkamers met zwart marmer en waardevolle armaturen van KEUCO staan zij voor eigentijdse luxe.
COSMO Hotel Berlin Mitte 
 
Midden in het hart van de metropool Berlijn ligt het „COSMO Hotel Berlin Mitte“. Passend bij het totaalconcept van het hotel bieden de 84 exclusieve kamers en suites in urban stijl moderne badkamers. Alle badkamers zijn volledig uitgerust met armaturen, accessoires, wastafels en lichtspiegels van KEUCO. Het algemene design en de hoge kwaliteit passen optimaal bij de eisen van het hotel en zijn lifestyle-georiënteerde publiek.
Landesgartenschau Hemer  
 
Schitterende orchideën, koraalriffen of vogelgetsjilp: onder het motto „WC der Sinne“ heeft KEUCO een openbaar toiletgebouw op het gebied van de Landesgartenschau in Hemer gecreëerd, dat verrassend en volledig anders is geconcipieerd als gebruikelijk. Wat in het bijzonder opvalt is het felgroene, barrièrrevrije toilet, dat tegelijkertijd als babywikkelruimte dient. Met een aantrekkelijke en zeer esthetische vormgeving worden de bezoekers van de tuintentoonstelling met thema's uit de natuur gefascineerd en in de ban getrokken.
PRODUCTEN
KEUCO
GUIDE
NL • Keuco GmbH & Co. KG Kantoor Nederland • Postbus 1286 • 5004 BG Tilburg • Phone: +31 88 6 333 999 • info@keuco.nl 
BE • COCOONPOEL SPRL • Konijnenstraat 8 • B - 3078 Everberg • Phone: +32 2 783 22 83 • Fax: +32 2 252 51 86 • alain.vandepoel@cocoonpoel.be  
DE • KEUCO GmbH & Co. KG • Oesestr. 36 • 58675 Hemer • Telefon: +49 2372 904 - 0 • Fax: +49 2372 904 - 236 • info@keuco.de 
 
COMMUNICATIE
YOUTUBE